Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după prima întâlnire cu Viorica Dăncilă: Ce spune despre a treia şansă acordată PSD de a rămâne la guvernare

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că este cam "devreme" pentru o evaluare faţă de faptul că a acordat o a treia şansă PSD de a rămâne la guvernare şi a lăsat să se înţeleagă că aşteaptă evaluarea pe care o va prezenta premierul referitor la activitatea de guvernare.

"Este un pic devreme pentru evaluare. Vă daţi seama că astăzi am avut prima întâlnire cu doamna prim-ministru de când a fost învestită. Şi va mai dura chiar un pic până când se poate face o analiză a guvernării", a declarat joi preşedintele la Palatul Cotroceni, întrebat dacă regretă faptul că a acordat a treia şansă PSD-ului de a rămâne la guvernare, de a guverna ţara după alegerile din 2016.

Forumul Judecătorilor trage SEMNALUL DE ALARMĂ pe legile justiţiei: 'Efectele pot fi DEZASTRUOASE pentru magistratura din România...'


Şeful statului a menţionat că a colaborat cu toate guvernele. "Şi, har Domnului, am prins suficiente... Cred că rolul preşedintelui este şi acesta, să înlesnească colaborarea cu guvernul pentru a rezolva problemele ţării, nu pentru a le complica. Asta, desigur, în măsura în care guvernul abordează cu seriozitate şi competenţă toate chestiunile de care răspunde", a adăugat preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.