Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după raportul MCV: România s-a întors în urmă cu 11 ani. Singurul obiectiv al guvernării Dragnea-Dăncilă e să-l scape pe Dragnea de închisoare

flickr.com
Klaus Iohannis I3M

Președintele României a criticat Guvernul după prezentarea raportului MCV și impunerea unor recomandări, menționând că singurul obiectiv al Executivului este de a îl scăpa pe Liviu Dragnea de dosare și de închisoare.

"Observăm cu toţii și cred că observăm cu mare îngrijorare că acești guvernanți se fac că plouă, cum se spune popular. Ei au alte preocupări. Și, într-adevăr, așa este. Singurul, singurul obiectiv al acestei guvernări Dragnea-Dăncilă este să-l scape pe Dragnea de închisoare și de dosare. Orice altceva pentru ei nu contează. Este clar că, dacă acești Dragnea-Dăncilă au singurul obiectiv să-l scape pe Dragnea de justiție, nu-i mai interesează nici Europa, nici românii, nici mersul României, și este foarte trist acest lucru.

Este clar că aceste două documente trebuie citite cumva ca să înțeleagă toată lumea. Ele, practic, ne spun că România s-a întors acolo unde a fost acum 11 ani, înainte de aderare. Ori, așa ceva nu ne-am dorit pentru România.

Iată un prim rezultat palpabil, vizibil și măsurabil al acestei guvernări Dragnea-Dăncilă. Au șters cu buretele tot efortul și tot rezultatul din cei 11 ani de când am aderat la Uniune, și ne-am străduit cu toții, fiecare în felul lui, să facem țara mai bună. Iată că acest accident al democrației românești a reușit în timp record să anuleze aceste rezultate", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Intrebat ce a făcut seful statului pentru a evita concluziile forurilor europene, Iohannis a raspuns: "O fi posibil să nu observați că am fost în Parlamentul European sau în Comisie? Cred că m-ați observat.Va rog, alta intrebare".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.