Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis i-a chemat pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni / VIDEO

iohannis dragnea machiavelli.ro

Președintele Klaus Iohannis i-a dat de gol pe Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Șeful statului a spus că i-a chemat pe cei doi pentru a avea o discuție pe mai multe teme. Justiția nu a fost ocolită, dar s/a vorbit și despre politica externă.

"Am primit-o pe Dăncilă și pe Dragnea aici la Cotroceni. Această întâlnire a fost planificată âncă din seara când a depus jurământul Guvernul. Am discutat de nevoia de colaborare în unele proiecte de importanță națională.

Am discutat am invitat la un summit mai mulți președinți din regiunea noastră, unde trebuie o colaborare bună cu guvernul, am discutat și despre justiție și despre ce s-a convenit cu ministrul justiției și mi-am exprimat nemulțumirea că există un nou scandal legat de justiție, mai exact de DNA, în spațiul public.

Premierul mi-a spus, pe scurt, că a avut o discuție cu ministrul Justiției căruia îi lasă mână liberă în ceea ce privește DNA. Apoi, ați văzut ce a spus ministrul, că ne va informa. Şi da, am discutat şi despre justiţie, şi despre ce s-a convenit cu ministrul Justiţiei şi mi-am exprimat şi nemulţumirea că există un nou scandal legat de justiţie, mai exact de DNA, în spaţiul public. Doamna prim-ministru mi-a relatat - foarte pe scurt, desigur - că a avut o discuţie cu domnul ministru al Justiţiei, căruia îi lasă mână liberă în ce priveşte această chestiune vizavi de DNA şi, la puţin timp după aceea, aţi putut urmări poziţia ministrului Justiţiei, care ne-a informat că ne va informa.

La festivitatea de investitură am fost întrebat dacă voi fi de acord să avem o întâlnire în trei. Am fost de acord și azi am avut întâlnirea. E devreme să fac o evaluare a Guvernului. Am avut prima întâlnire. Va mai dura un pic până se va face analiza guvernării. Eu am colaborat cu toate guvernele și am prins suficiente. Eu nu vreau să complic problemele țării", a dezvăluit Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.