Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, ieșire EXPLOZIVĂ: 'Am suspendat ședința CSAT'

iohannis

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării s-a încheiat, marţi, după aproximativ 45 de minute de discuţii, Klaus Iohannis anunțând într-o declarație de presă că a suspendat ședința și așteaptă ca Guvernul să vină cu un nou proiect de rectificare, după ce membrii Consiliului Suprem nu au căzut la un acord pentru a emite avizul necesar pe proiectul de rectificare.

„Nu s-a putut obține consens, unanimitate și nu s-a putut emite avizul necesar pentru rectificare. Așadar am suspendat ședința CSAT", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a cerut Executivului să vină cu un proiect care să elimine tăierile „inexplicabile” ale bugetelor instituțiilor din domeniul securității naționale.

Klaus Iohannis a precizat că şefii respectivelor instituţii au precizat că, în aceste condiţii, nu pot fi îndeplinite obiectivele stabilite tot de CSAT.

Prin urmare, nu s-a putut obţine consensul necesar avizului CSAT, a anunţat preşedintele, precizând că, în aceste condiţii, a decis suspendarea şedinţei, pentru ca Guvernul să elaboreze un nou proiect de rectificare şi să reia discuţiile cu instituţiile vizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.