Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis le-a dat peste cap planurile social-democraților: PSD a convocat CEx de urgență

PSD
PSD sigla

Secretarul general interimar al PSD Codrin Ștefănescu a anunțat, marți seară la un post de televiziune, că miercuri va avea loc o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, urmată de declarații în care "să spunem public cum ne-am adaptat hachițelor lui Klaus Iohannis".

"Noi am avut o întâlnire azi la partid între colegii BPN, mâine am convocat un CEx și vom ieși apoi să spunem public cum ne-am adaptat la hachițele lui Klaus Iohannis", a declarat Codrin Ștefănescu, marți seară la postul B1 TV.

CCR a decis, după sesizarea magistraților: 'Încalcă prezumţia de nevinovăţie'

Până la ora transmiterii acestei știri, liderii PSD nu au primit o ordine de zi, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Conducerea lărgită a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o ședință a CExN, au adăugat sursele citate.

Social-democrații au votat, în ședința de marți a BPN al partidului, ca Lia Olguța Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că nu va semna decretele de numire în funcția de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguța Vasilescu și pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, șeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcție.

De asemenea, Ilan Laufer a declarat, într-o conferință de presă susținută marți seară la sediul PSD, că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.