Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, în Parlamentul European: În România, cetățenii au spus clar ce vor/ Ce democrație parlamentară ar fi aceea fără controverse?

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele României a declarat în Parlamentul European că cetățenii români s-au exprimat clar pentru o țară democratică și a admis că există controverse parlamentare.

"Cred ca in Europa avem mai multe probleme, una dintre ele e conexiunea intre cetatean si politician. De multe ori este una slaba. Cetatenii nu inteleg ce fac politicienii si, din pacate, unii politicieni nu inteleg ce vor cetateni. In Romania, cetatenii au spus clar ce vor, iar eu, care am fost ales de un numar semnificativ de romani, am inteles ca ei doresc sa continui acest mesaj cu care am inceput pentru o Romanie democratica, europeana, integrata profund in UE, o Romanie care pastreaza intact statul de drept si care lupta cu rezultate notabile impotriva coruptiei. Ca exista controverse este adevarat, dar, spuneti-mi, ce democratie parlamentara ar fi aceea fara controverse? Eu sunt hotarat ca din aceasta lupta va castiga Romania europeana, democratica si ma voi implica pentru acest lucru", a declarat Klaus Iohannis in Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.