Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, încă un gest emoţionant pentru poliţistul ucis

F. P.
klaus iohannis imn

Politistul erou va fi inmormantat astăzi cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală, cupă ce trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Ionescu a fost dus, sâmbătă, la Capela din Cimitirul Ghencea. Preşedintele Klaus Iohannis a făcut încă un gest emoţionat faţă de familia poliţistului.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori pentru a fi depusă la mormândul poliţistului Gheorghe Ionescu. Este al doilea gest pe care preşedintele în face pentru poliţistul ucis, după ce sâmbătă dimineaţa a anunat că a semnat decretul de conferire post-mortem a Ordinului Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard. Polițistul Gheorghe Ionescu a murit vineri dimineaţă, după trei săptămâni de comă.

Vezi şi: Poliţistul ucis de Sultanul veiozelor a fost decorat de preşedintele Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.