Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, întrebat cât face până la Sibiu. Răspunsul preşedintelui: 'Cât fac cu ce?'

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat la dezbaterea de marţi seara în cât timp parcurge distanţa Bucureşti-Sibiu. "Cât fac cu ce?", a fost răspunsul preşedintelui.

Ulterior, Iohannis a precizat că parcurge această distanţă în 4 ore, iar jurnalistul Radu Tudor l-a sfătuit pe preşedinte să dea mai puţină importantă conflictului cu PSD şi mai multă importanţă infrastructurii.

"Eu sunt ferm decis să facem lucrurile acestea. După 30 de ani de tranziție și dispute profunde între diferitele partide, e cazul să ajungem în situația în care un președinte care știe ce e de făcut și un guvern să se apuce de treabă. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discuții trebuie să producă rezultate. Nu avem timp să ne pierdem în discuții de complezenţă. Aceste chestiuni au fost discutate într-o primă rundă", a declarat Iohannis.

Radu Tudor s-a referit ulterior la "un mare pericol de la Est, prin manipulări și fake-news care stimulează curente suveraniste antieuropene".

"Împreună cu instituțiile din domeniul securității naționale lucrăm foarte serios pe aceste chestiuni, cu rezultate foarte bune. Multe dintre aceste chestiuni nu pot fi făcute publice din motive lesne de înțeles", a răspuns preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.