Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj în deschiderea conferinței SuperTeach – Revoluția mentalității în educație - Leadership în educație

captura TV
Klaus Iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 24 octombrie a.c., un mesaj în deschiderea conferinței SuperTeach – Revoluția mentalității în educație - Leadership în educație. Mesajul a fost prezentat de către doamna Ligia Deca, Consilier Prezidențial - Departamentul Educație și Cercetare.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Salut organizarea conferinței SuperTeach - Revoluția mentalității în educație - Leadership în educație, în condiții speciale cauzate de pandemia de COVID-19.

Tema leadership-ului este una esențială în discuția legată de calitatea și modernizarea educației din România. Multe dintre cele mai reușite inițiative din educație sunt concretizate pe plan local de lideri care devin exemple pentru comunitățile din care fac parte. Astfel, liderul este cel care reușește să canalizeze energiile comunității pentru a genera excelență în procesul educațional. Totodată, liderul este cel care motivează cadrele didactice și care transpune ideile bune în realitate, pentru ca școala să devină un mediu propice pentru dezvoltarea personală, ajutând astfel la conturarea unor caractere reziliente și puternice.

Leadership nu există doar în cadrul instituțiilor de învățământ și în comunitățile de învățare. Conferințele SuperTeach reprezintă, la rândul lor, o formă de leadership. Acestea aduc împreună persoane din sistemul de învățământ, precum și antreprenori, activiști și specialiști, contribuind astfel la formarea de legături între cei care doresc să genereze schimbare în educația românească și lideri informali care își asumă propria transformare ca prim pas esențial în dezvoltarea școlilor.

În România există o nevoie acută de a promova exemple de bună practică, mai ales în domeniul educației. Implicarea tuturor actorilor în schimbarea mentalităților și a practicilor din sistemul de educație reprezintă un pilon important al eforturilor noastre colective de a oferi copiilor un start echitabil în viață. Felicit echipa SuperTeach pentru toate activitățile întreprinse, care s-au dovedit a fi un sprijin concret și consistent adus proiectului România Educată.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.