Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj pentru vetaranii de război

Preşedintele României a transmis miercuri, 29 aprilie, un mesaj cu prilejul Zilei Veteranilor de Război. Klaus Iohannis le mulţumeşte celor care au luptat pentru "pământul strămoşesc" şi le urmează "La mulţi ani".

"Astăzi, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, îi omagiem pe cei care au apărat necondiţionat pământul strămoşesc al patriei, indiferent pe ce front au luptat. Acum, la ceas aniversar, se cuvine să le aducem recunoştinţa noastră pentru tot ceea ce au făcut în slujba poporului român.

Incontestabil, una dintre cele mai importante pagini din istoria României a fost scrisă de către eroii celui de-Al Doilea Război Mondial – veteranii noştri de astăzi. Ei sunt cei care s-au întors de pe front la casele lor, cu durerea în suflet a pierderii camaradului, cu adânci răni fizice și psihice, spre a fi dovada vie a jertfelor acestui neam greu încercat. Aceşti bravi ostași ne-au învăţat că dragostea de ţară nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte.

Venerabili veterani, vă mulţumim pentru sacrificiile pe care le-ați făcut pentru țară. Ne-ați arătat ce înseamnă cu adevărat patriotismul, onoarea, demnitatea și v-ați câștigat un loc în paginile istoriei naționale. România vă va purta veşnică recunoştinţă!

La mulţi ani, dragii noştri veterani!", este mesajul transmis de Administraţia Prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.