Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: 'Mi s-a relatat de foarte multe ori, se pare că este adevărat, din păcate, că PSD a alimentat prioritar primăriile sale'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bacău, că primăriile conduse de social-democraţi au primit fonduri cu prioritate din partea guvernului, în detrimentul primarilor liberali.

"Mi s-a relatat de foarte multe ori, se pare că este adevărat din păcate, că PSD a alimentat prioritar primăriile ocupate de pesedişti şi primarii PNL au cam rămas la urmă, ceea ce este absolut incorect. Români sunt şi unii şi alţii în comunităţi şi nu trebuie să alimentăm după preferinţe sau găşti politice proiectele comunităţilor. Până la urmă, toţi românii au dreptul la o viaţă bună, la condiţii bune, la prestaţii publice bune", a spus Iohannis.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Candidatul PNL la prezidenţiale a adăugat că în deplasările sale prin ţară primarii s-au plâns de birocraţia excesivă în accesarea fondurilor europene şi guvernamentale.

"Oamenii se plâng de multe ori de încetineala procedurilor birocratice. Aici am spus şi noi de multă vreme că birocraţia trebuie redusă. Primarii se plâng de o birocraţie excesivă când este vorba de a accesa fonduri europene şi de la buget. Toate aceste lucruri trebuie reglementate", a afirmat Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.