Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis nu se poate vedea cu soția: Autoritățile cer prelungirea carantinei în Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu

presidency.ro
Klaus Iohannis Carmen Iohannis Klaus Carmen Klaus

Președintele Klaus Iohannis mai are de așteptat până să se ducă la Sibiu, ca să își vadă soția! Potrivit unui comunicat al Prefecturii Sibiu, CJSU a aprobat vineri 4 hotărâri care vizează solicitarea către Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a Municipiului Sibiu, localitatea Şelimbăr, cartierul Arhitecţilor (Cisnădie), orașul Cisnădie și orașul Tălmaciu, precum și instituirea măsurii de carantină zonală în localitatea Mârșa.

Potrivit autorităților, carantina va fi prelungită cu 7 zile. Și localitatea Mârșa va intra în carantină tot pentru 7 zile, scrie mediafax.ro.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

În aceste zone, circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere.

Au fost adoptate schimbări față de hotărârile anterioare, care prevăd că în zilele de sâmbătă și duminică se închid doar magazinele nealimentare din centrele comerciale (magazinele de bricolaj nu își vor suspenda activitatea), legitimația de serviciu nu mai este document doveditor pentru a justifica motivul deplasării, iar în zilele 5, respectiv 6 decembrie sunt permise deplasările în vederea organizării alegerilor precum și a exercitării votului.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Tălmaciu, precum și satul Șelimbăr au intrat în carantină pentru 14 zile în 16 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.