Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis promovează tehnologia verde: bicicleta folosită de președinte costă 2500 de euro

Facebook.com
Klaus Iohannis bicicleta

Președintele Klaus Iohannis a mers joi dimineață la Palatul Cotroceni pe bicicletă. Dar nu orice tip de bicicletă, ci una electrică.

Un magazin online specializat în articole legate de ciclism i-a mulțumit președintelui Iohannis pentru faptul că încurajează mersul pe bicicletă, prezentând modelul folosit de acesta: „Îi mulțumim domnului Președinte Klaus Iohannis pentru încurajarea mersului pe bicicletă și sperăm ca tot mai mulți să urmeze exemplul”, apare scris pe pagina de Facebook a respectivul magazin.

Modelul folosit de Iohannis este un Cross Nova 28″ Man E-Trekking, scrie în postare, iar un model mai nou costă aproximativ 2500 de euro, conform site-ului magazinului online. Bicicleta are o baterie integrată Powertube de 500Wh, 36V, cu o anduranță între 100 și 140 de kilometri.

Și în 3 iunie,Klaus Iohannis a ajuns cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, pentru a participa, alături de primarul general, Nicuşor Dan, şi ministrul mediului, Tanczos Barna, la un eveniment pentru a marca Ziua Mondială a Bicicletei. De asemenea,el a mai folosit bicicleta și pe 23 aprilie pentru a ajunge la Palatul Cotroceni, alăturându-se astfel campaniei Vinerea Verde, care încurajează utilizarea transportului alternativ pentru deplasare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.