Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: PSD flutură moțiunea de cenzură să arate că sunt și ei pe acolo

presidency.ro
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu sunt motive pentru demiterea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură, el apreciind că intenția PSD este lipsită de bun-simț politic.

„E, acuma, asta cu motiunea de cenzura, sigur, este pur formal un instrument al opozitiei, dar sa vii cu motiune de cenzura sau cu amenintarea unei motiuni de cenzura intr-o situatie de criza sanitara, de epidemie, mi se pare pur si simplu gresit si lipsit de bun simt si de fundament. Acuzatiile sunt nefondate. Pentru ce sa demiti guvernul? Fiindca a luat masurile necesare? Fiindca a luat masurile la timp? Pentru ca am reusit sa oprim extinderea epidemiei? Ca a venit cu masuri de revenire economica care incep sa dea rezultate? Mi se pare total lipsit de sens si de bun-simt politic (...) Acum cand mai sunt putine luni pana la alegeri, PSD flutura motiunea sa arate ca sunt si ei pe acolo”, a declarat Iohannis.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că parlamentarii partidului vor depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Orban „a doua zi după după ce starea de alertă se va încheia”.

Citește și: Impozitarea pensiilor speciale a fost adoptată de Parlament: cum se va aplica noua taxă specială și cine este vizat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.