Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: PSD îmi răspunde jignindu-mă. Ei mă fac mut, dar românul s-a săturat de aruncat lături/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a spus că și-ar dori să aibă parte de o dezbatere politică reală cu PSD, dar nu se poate pentru că adversarii politici aruncă cu ”lături” și au limbaj de ”mahala”.

Citește și: ALERTĂ - UDMR a SUSPENDAT protocolul cu PSD-ALDE: majoritatea parlamentară este aruncată în aer

”Eu nu cred că trebuie să ne speriem de tabere politice și oameni care au păreri foarte diferite. Nu trebuie să ne speriem că societatea civilă a devenit activă și nu trebuie să ne temem de această situație.

Eu cred că ar trebui să ne speriem de altceva: faptul că nu ducem aceste chestiuni spre o dezbatere de idei, noi reușim doar să ne certăm. Este nevoie de o dezbatere, care poate să fie și în termeni mai duri, dar cu un rezultat final. Eu m-aș feri de o societate de tip unificator comunist, acolo unde toată lumea avea un viitor de aur, însă n-a fost să fie.

Ceea ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî dezbaterea și atacul politic foarte mult. Una este să acuzi politic. Eu acuz politic pentru că PSD a ratat guvernarea și din partea cealaltă vine unul și spune că președintele este mut. Cu așa ceva nu vi în politică, cu așa ceva te duci la can can.

Tare mi-ar plăcea să am o dezbatere politică cu adversarii, dar ce pot să discut cu unii pe care îi acuz politic, iar ei îmi răspund jignindu-mi persoana. Eu pot să trăiesc cu asta, dar nu ne ajută deloc în dezbaterea politică. (...) Eu cred că românii s-au săturat de aruncatul de lături în politică și cred că vor veni tot mai des politicieni cu discurs politic, nu cu limbaj de mahala.”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.