Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, către politicienii 'inflamați' de cazul Bîstroe: Să se ocupe de alte teme până ne clarificăm ce se întâmplă (video)

romanialibera.ro
bastroe-bistroe

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Varșovia, despre scandalul lucrărilor de dragare efectuate de ucraineni pe canalul Bâstroe și care riscă să afecteze biosfera Deltei Dunării, că le recomandă politicienilor români care „s-au inflamat fără să verifice” să aștepte „să ne clarificăm”.

„Am văzut că la noi o serie întreagă de politicieni s-au inflamat fără să verifice ce se întâmplă acolo. Unii politicieni cred că au simțit o ocazie să se profileze un pic mai mult în spațiul public românesc, probabil în vederea alegerilor de anul viitor.

Cei care au încercat să facă o mare problemă din asta nu cred că au înțeles miza acestei perioade și nici nu mi se pare că preocuparea pentru Deltă este preocuparea numărul 1 pentru ei.

Cum vin alegerile, ai noștri fug după notorietate și teme interesante. Nu am dat un avertisment politicienilor noștri, ci le-am dat o recomandare să se ocupe de alte teme până ne clarificăm ce se întâmplă acolo. Întotdeauna în chestiuni bilaterale, e bine să știm ce se întâmplă și pe urmă să comentăm, nu invers.

Daca se exagerează mult și aceste lucruri conduc la tensiuni în relații bilaterale, vă pot spune sigur că vor fi unii care se bucură și aceia sunt la Moscova”, a afirmat șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.