Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PSD: Au chiulit de la consultări. Nu au învățat nimic din moțiune

iohannis vorbeste

Președintele Klaus Iohannis atacă din nou PSD chiar și după ce guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură. După ce PSD nu s-a prezentat la discuțiile cu partidele de astăzi, Iohannis a acuzat PSD că nu a învățat nimic din lecția moțiunii.

Citește și: Dacian Cioloș LOVEȘTE cu declarația zilei: Dacă Barna nu iese președinte, atât USR, cât și PLUS vor avea de câștigat

"Sunteți partidul cel mai votat și de la voi așteaptă românii soluțiile pentru România modernă, dezvoltată, sigură, care își respectă cetățenii, pe scurt, așteaptă România normală. Au venit și celelalte partide din opoziție la consultări. Împreună cu ei ați reușit să treceți moțiunea și toți au spus că sunt pregătiți să sprijine un guvern liberal sau în jurul PNL. M-am bucurat mult când am constatat un consens între partidele de opoziție și se datorează conducerii PSD.

La sfârșitul consultărilor pesediștii au chiulit. Nu au avut niciun motiv să nu vină, dar au chiulit. Ce ne trebuie mai multă dovadă să vedem că nu au înțeles nimic din moțiune și au rămas în contrasens cu România", a declarat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.