Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis și soția sa fac senzație în Asia: Un soi de plante a fost numit în cinstea lor

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor, anunță Ministerul de Externe din Singapore.

”Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România. Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu președintele Halimah și o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong.

„Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitați la un banchet de stat de Halimah și Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.