Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis tună și fulgeră în scandalul Cîrstoiu: Coaliția să își facă treaba!

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Discuțiile contradictorii din coaliție îl scot din sărite pe președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a comentat, de la Consiliul European, scandalul posibilei eliminări a lui Cătălin Cîrstoiu din lista cu candidați la Primăria Capitalei.

Avertismentul lansat de Iohannis:

"Nu aș vrea să mă exprim asupra listei coaliției. Asta e treaba coaliției. Sigur, coaliția e complicată, sunt două partide care se luptă de ani de zile, dar până acum de câte ori au apărut probleme s-a mers mai departe. Coaliția să își facă treaba, să facă listele și vedem după 9 iunie", a spus Klaus Iohannis.

Premierul Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit din Qatar:

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit de la Doha, din Qatar, despre scandalul cu medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, care ar fi suspectat de incompatibilitate.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere lui Cătălin Cîrstoiu să lămurească toate acuzațiile care i se aduc. „Nu riscăm nimic, nu și-a depus încă candidatura”, adaugă el.

„Nu riscăm nimic, nu și-a depus candidatura”, spune Ciolacu. „În momentul de față, eu cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia coaliției a fost ca dl. Cîrstoiu să fie candidatul comun, este ca dl. doctor Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să răspundă la toate acuzațiile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.