Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis va vizita, săptămâna viitoare, compania Antibiotice Iași

iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va afla marți, 22 noiembrie a.c., la Iaşi, unde va efectua o vizită la compania „Antibiotice” S.A., va discuta cu studenți ai universităților ieșene și va participa, în final, la dezbaterea cu tema „Noul Iași - pol major de dezvoltare a industriei IT din România”.

Elena Udrea, experiență INEDITĂ: Un taxi la DNA, vă rog

„Antibiotice” S.A. Iași, cu o tradiție de 60 de ani, este singura companie de stat din țară producătoare de medicamente și unul dintre liderii locali ca cifră de afaceri. Compania este, totodată, un competitor important pe piața farmaceutică internațională, fiind prezentă cu toate formele farmaceutice. În prezența angajaților și a conducerii „Antibiotice” Iași, Președintele României va discuta despre piața de produse farmaceutice din România.

Incendiu PUTERNIC la Hala Obor: Spațiul comercial a fost EVACUAT

După vizitarea companiei „Antibiotice” S.A. Iași, Președintele Klaus Iohannis va dialoga cu studenți ai universităților ieșene.

Preşedintele României va participa la dezbaterea intitulată „Noul Iași – pol major de dezvoltare a industriei IT din România”, organizată de către Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii. Dezbaterea, la care vor participa reprezentanți ai companiilor IT din județul Iași, se va concentra pe dezvoltarea orașului în jurul conceptului de pol al industriei IT, situaţia industriei IT din Iaşi în raport cu celelalte regiuni ale ţării, piața muncii în domeniul IT și oferta universitară, inițiative și provocări pentru progresul industriei IT din Iaşi, soluţii concrete pe care industria IT ieşeană le poate oferi în vederea dezvoltării regionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.