Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: 'Voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat că va construi o nouă majoritate parlamentară construită în urma alegerilor la termen sau anticipate, dacă va câștiga un nou mandat de președinte al României. El transmite că majoritatea va aduce în prim plan prioritățile legate de "normalizarea" statului, potrivit Mediafax.

Citește și: Avertisment de ultimă oră al lui Alexandru Cumpănașu: ‘N-o să permitem asta!’

"Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate! Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priotiăți legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană și să-l susțină în lupta împotriva corupției", a declarat, joi, la Consiliul Național al PNL, președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

"Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale și îi voi aduce alături de mine pe toți cei care o împărtășesc, astfel încât să devină realitate. Acesta este proiectul întregii Românii, acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei întregi generații!”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat la Conmsiliul Național al PNL, unde au fost prezenți aproximativ 3.500 de liberali. Cu această ocazie, Iohannis și-a lansat candidatura la prezidențialele din toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.