Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

KMG International joacă un rol important în cooperarea dintre Kazahstan şi Regatul Ţărilor de Jos

kmgi

In cadrul lucrarilor celui de-al treilea Consiliu de Afaceri Reunit, Astana a gazduit Forumul de Afaceri  Kazahstan / Olanda, la care au participat oficiali din cele doua tari – Yerlan Khairov, Viceminsitrul pentru Investitii si Dezvoltare al Republcii Kazahstan si Henk Kamp, Ministrul Afacerilor Economice al Regatului Tarilor de Jos. La fel, la eveniment au participat Daniyar Berlibaiyev, Co-presedintele Consiliu de Afaceri Reunit din partea kazaha, Vicepresedintele Executiv al Companiei Nationale KazMunayGas SA si Sean Rooney, Co-presedintele Consiliu de Afaceri Reunit din partea olandeza, Vicepresedinte Relatii Guvernamentale al Royal Dutch Shell.

Regatul Tarilor de Jos este unul dintre investitorii majori in economia Kazahstanului, valoarea totala a investitiilor in tara depasind 70 miliarde dolari SUA.

In afara dezvoltarii mediului de afaceri necesar penrtu cooperare, Forumul de Afaceri ordinar la fel a oferit un prilej excelent pentru prezentarea proiectelor comune ale Kazahstanului si Olandei, care au reusit sa demonstreze rezultate pozitive si si-au adus aportul la cresterea nivelului de cooperare bilaterala. Activitatea si realizarile subsidiarei de peste hotarele tarii a KazMunayGas – grupul de companii KMG International – reprezinta unul dintre exemplele cele mai graitoare ale acestei cooperari de succes.

In cadrul Forumului de Afaceri, CEO KMG International Zhanat Tussupbekov si Vicepresedintele Executiv al Companiei Nationale KazMunayGas Daniyar Berlibaiyev au fost decorati cu Medalia 25 ani de Cooperare dintre Kazahstan si Olanda.

“Compania Nationala de petrol si gaze isi desfasoara operatiunile internationale anume prin Olanda si prin intermediul subsidiarei sale KMG International efectuaza investitii in Europa”, a declarat Daniyar Berlibaiyev.

KMG International N.V., 100% subsidiara a Companiei Nationale KazMunayGas SA, este oficial inregistrata in Olanda si isi desfasoara operatiunile in 12 tari ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.