Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kosovo-România | Edi Iordănescu: 'Echipa a arătat că are caracter. Am avut ceva emoţii să-l expun pe Ianis Hagi'

adevarul.ro
Edi Iordănescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri seară, că naţionala României a obţinut un punct muncit în partida cu Kosovo, scor 0-0, în preliminariile Euro-2024. Iordănescu consideră că tricolorii au răspuns bine la condiţiile de joc, au arătat că au caracter şi ştiu să sufere, scrie news.ro.

"Nu am simţit că a fost ziua mea, era cel mai puţin important lucru. Este un punct muncit, obţiinut cu mult angajament. Este un rezultat important, îmi felicit băieţii. Am gândit jocul pentru 3 puncte, ştiam că va fi dificil, am avut şi plasa de siguranţă de a lua doar un singur punct. Am vrut să fim mai proactivi, dar a trebuit să ne repoziţionăm. am schimbat vreo trei jucători ca să ne adaptăm la condiţiile de joc. Echipa a răspuns bine. Sigur, Dumnezeu stabileşte vremea, dar gazdele nu au făcut eforturi pentru tetern. Echipa a arătat că are caracter, că ştie să sufere şi încet-încet formăm un grup bun.. Provocarea va fi următoarea deplasare şi recuperarea pentru meciul cu Elveţia. Am avut ceva emoţii să-l expun pe Ianis Hagi pe terenul ăsta. M-am bucurat că a intrat bine", a spus Iordănescu la Antena 1.

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.