Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, reacție la amenințările lui Traian Băsescu

kovesi

Şefa DNA Laura Codruţa Kovesi a acordat, vineri, un interviu jurnaliştilor Vlad Petreanu şi Cristian Tudor Popescu, la Europa FM. Întrebată cum reacționează la amenințările din ultima vreme ale lui Traian Băsescu, șefa DNA a spus că nu comentează și nici nu o îngrijorează faptul că fostul președinte s-a declarat un adversar.

Referitor la declarația lui Traian Băsescu „Dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruta Kovesi cu cătușe?”, Laura Codruța Kovesi a ținut să precizeze:

„Nu comentez ce zice domnul Basescu. Fac un comentariu general pentru ca am vazut in ultima vreme un atac la adresa DNA. Atacuri facute de oameni cercetati. Observam ca dupa atacurile facute de persoanele pe care noi le cercetam, de o agresivitate din ce in ce mai ridicata, mai nou sunt firme angajate pentru intimidare. Am ajuns in acest stadiu in care nu sunt suficiente acuzatiile zilnice denigratoare, avem acum si firme angajate pentru intimidare. (...)Acest atac nu vizeaza doar DNA, ci intreg sistemul de justitie, a declarat Laura Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.