Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, replică EXPLOZIVĂ, după ce Guvernul a cerut amânarea procesului de la CEDO: este ABERANT

Inquam Photos / Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Luni, 6 mai, a expirat termenul stabilit de Curtea Europeană pentru Drepturilor Omului (CEDO) pentru ca părţile din procesul Kovesi vs. România să răspundă la cele patru întrebări preliminare. Guvernul României a solicitat o amânare de 8 săptămâni în acest caz, precizează secretarul de stat Viorel Mocanu, agentul guvernamental al României la CEDO.

În replică, Laura Codruța Kovesi arată că solicitarea Guvernului României este aberantă și consideră că CEDO va respinge această solicitare. Replica Laurei Codruța Kovesi vine ca urmare a informațiilor publicate de STIRIPESURSE.RO: Cazul Kovesi vs. România: Guvernul a solicitat o amânare de opt săptămâni la CEDO

”Este cumva aberant să vi să ceri un termen de două luni. Acesta este un proces judecat în regim de urgență și la aceste procese termenele sunt de trei săptămâni.

Este doar o încercare de amânare din partea Guvernului României. Eu cred că această cerere va fi respinsă de CEDO. În momentul în care CEDO fixează termenul vom răspunde și noi, în termenul fixat de CEDO.”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.