Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul avertizează: 10-20 de ani de acum încolo Europa va suferi pentru că respinge energia rusească

TASS
Kremlin

Europa va suferi în următorii 10-20 de ani de consecințele negative ale respingerii energiei rusești, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de TASS, adăugând că SUA profită de criza energetică a Europei pentru a-şi vinde gazul ''de trei ori mai scump'', relatează Rador care preia ANSA.

Decizia de a introduce plafonul de preț al energiei din Rusia adoptată de UE la instigarea Statelor Unite poate destabiliza piața mondială a energiei, a mai adăugat Peskov, după cum a raportat Interfax.

Luni, președintele rus Vladimir Putin va prezida Consiliul de Securitate de la Moscova, ca urmare a exploziei de la podul Kerci din Crimeea.

Viceprim-ministrul rus, Marat Khusnullin, a anunţat că scafandrii ruși vor examina amploarea avariei Scafandrii au început lucrul duminică dimineață la ora locală 6:00 (5:00 în Italia), în timp până la sfârșitul zilei va fi finalizată o analiză mai detaliată a pagubelor cauzate deasupra liniei de plutire.

Ministerul Transporturilor din Rusia a anunţat că trenurile de marfă și de pasageri circulă în perfect orar pe podul din Crimeea şi că serviciul de feribot dintre Crimeea și regiunea rusă Krasnodar funcționează şi el în mod regulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.