Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul interzice intrarea în Rusia a șase diplomați americani care activează la Chișinău

TASS
Kremlin

Ca răspuns la extinderea de către Washington a listei cetățenilor ruși supuși sancțiunilor personale, Kremlinul anunță interzicerea definitivă privind intrarea în Federația Rusă pentru 77 de cetățeni americani. Printre americanii sancționați, se regăsesc șase funcționari, a căror activitate are tangențe cu Republica Moldova, conform deschide.md.

Astfel, Ministerul rus de Externe a impus sancțiuni împotriva consilierului Ministerului Apărării al Republicii Moldova Karen Bonabi, șefului filialei moldovenești a ONG-ului „Corpul Păcii” Hanna Gardy, șefului biroului Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională în Moldova Scott Hocklander.

Sub incidența sancțiunilor se numără și Stephanie Roland, directorul adjunct pentru Managementul Programelor în Moldova și Belarus al Institutului Republican Internațional, Charles Sweeder, directorul Financiar al ONG-ului „Ajutor Umanitar Internațional Moldova-Keystone”, dar și Charles Hooker, șeful ONG „Ajutor Umanitar Internațional Moldova-Keystone”.

Citește și Nu doar cereale din Ucraina au 'invadat' piața românească. Aproape jumătate din producția Republicii Moldova a fost exportată în România

Citește și Veștile proaste continuă să vină din Turcia. O mamă și 2 copii, cetățeni moldoveni, au murit în urma cutremurelor din Malatya

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.