Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul reacționează după ce ucrainenii l-au pus pe Putin în capul listei: Operațiunea militară specială este mai mult decât justificată

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Declarațiile Kievului conform cărora "Putin este ținta numărul unu" sunt teroriste, așa că operațiunea militară specială este mai mult decât justificată, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, într-un interviu pentru emisiunea "Moscova. Kremlin. Putin", relatează TASS, potrivit Rador.

La solicitarea de a comenta declarația Ucrainei, conform căreia președintele rus Vladimir Putin este ținta numărul unu a Kievului, Peskov a spus: "regimul terorist vorbește despre aspirațiile sale teroriste". "Operațiunea militară specială este mai mult decât justificată, mai mult decât necesară și ar trebui încheiată prin atingerea obiectivelor stabilite" - a adăugat secretarul de presă al președintelui rus, răspunzând la întrebările jurnalistului Pavel Zarubin.

Peskov a subliniat că securitatea președintelui Federației Ruse este asigurată în mod corespunzător. "Credeţi-mă, serviciile noastre de securitate își cunosc treaba și știu ce fac" - a dat asigurări reprezentantul Kremlinului.

Amintim că, într-un interviu publicat pe 24 mai în ziarul german "Die Welt", adjunctul șefului Direcției Generale de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării, a recunoscut existența unei liste de ruși pe care Kievul intenționează să-i elimine fizic. Potrivit afirmaţiilor acestuia, ţinta principală a Direcţiei este Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.