Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul se declară deschis către un dialog cu președintele francez

The Mercury
Putin Macron telefon

Kremlinul a anunțat joi că este deschis unui dialog cu președintele francez, Emmanuel Macron. Cu toate acestea, deocamdată, însă nu există planuri de a stabili un dialog între Putin şi Macron a precizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, notează Interfax, potrivit Rador Radio România.

În momentul de faţă, nu există planuri de a organiza o convobire între președinții Rusiei și Franței, Vladimir Putin și, respectiv, Emmanuel Macron, dar liderul rus este mereu deschis către dialog, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin. Pe 3 aprilie, miniștrii apărării din Franța și Rusia, Sébastien Lecornu și, respectiv, Serghei Șoigu, au purtat o convorbire telefonică, pentru prima dată din perioada octombrie 2022 şi până în prezent. Drept urmare, Peskov a fost întrebat în cadrul unui briefing susţinut la Moscova dacă este posibil un dialog între Putin și Macron.


"În momentul de faţă nu există planuri de a stabili contacte la cel mai înalt nivel", a răspuns Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin. "Putin rămâne deschis dialogului. Are un dialog internațional intens cu cei care sunt interesați să dezvolte relații cu țara noastră". Putin "este întotdeauna deschis către dialog în interesul rezolvării problemelor globale și regionale complexe și uneori chiar şi a celor mai dificile"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.