Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

KT Tunstall a amânat planurile pentru turneul viitor din cauza unor probleme de auz

123rf.com
ureche

Cântăreaţa scoţiană KT Tunstall a amânat planurile pentru turneul viitor din cauza unor probleme la urechea dreaptă, scrie BBC, potrivit news.ro.

În timpul turneului din 2018, artista şi-a pierdut complet auzul la urechea stângă şi a spus că este îngrijorată că va avea aceeaşi problemă şi la urechea dreaptă.

Astfel, ea şi-a amânat acum întreg turneul propriu şi show-urile din deschiderea grupului pop Hall & Oates.

Tunstall a spus că decizia a fost una „foarte dificilă”, dar că sănătatea este pe primul loc. „Pun sănătatea mea auditivă pe primul loc. Poate fi diferenţa dintre a fi un muzician sau nu”.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Cântăreaţa, cunoscută pentru piesele „Suddenly I See” şi „Black Horse & The Cherry Tree”, a spus anterior că probleme sale auditive sunt cauzate de anii în care a fost expusă la sunete puternice, fără a folosi protecţie adecvată pentru urechi.

Ea a mulţumit fanilor pentru sprijin, adăugând: „Promit să vă văd curând sănătoasă tun”.

Numeroşi muzicieni au avut, de-a lungul timpului, probleme cu auzul, între ei numărându-se Neil Young, Sting, Chris Martin, Will.i.am, Plan B şi Mick Fleetwood.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 50% dintre adolescenţi şi tinerii adulţi din ţările dezvoltate şi mediu dezvoltate sunt expuşi, de obicei, la niveluri nesigure de sunet în urma folosirii aparatelor audio personale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.