Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe a dezvăluit că a purtat negocieri cu FC Liverpool, înainte de a decide să-şi prelungească înţelegerea cu PSG

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Kylian Mbappe a dezvăluit că a purtat negocieri cu FC Liverpool înainte de a decide să-şi prelungească înţelegerea cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, după ce oficialii clubului din Premier League au mai avut o tentativă de a-l recruta pe starul francez şi în 2017, când acesta era încă la AS Monaco, informează Reuters, citat de Agerpres.

Mbappe, dorit cu insistenţă de Real Madrid, club la care a vrut să se transfere în urmă cu un an, când s-a lovit de refuzul conducerii lui PSG, i-a uimit pe oficialii campioanei Spaniei prin decizia de a-şi prelungi şederea pe Parc des Princes, semnând un nou contract pe trei ani cu gruparea pariziană, valabil până în 2025.

Antrenorul "cormoranilor", Juergen Klopp, a spus la începutul acestei luni că Liverpool a fost interesată de Mbappe, iar jucătorul a recunoscut că a existat un contact cu finalista actualei ediţii a Ligii Campionilor.

"Am vorbit puţin, însă nu prea mult. Am vorbit cu Liverpool pentru că este clubul preferat al mamei mele. Mama iubeşte Liverpool, nu ştiu de ce, va trebui să o întrebi", a declarat Mbappe pentru ziarul englez Daily Telegraph.

"Este un club bun şi ne-am întâlnit în urmă cu cinci ani. Când eram la AS Monaco i-am întâlnit (pe reprezentanţii lui Liverpool). Este un club mare. Desigur, (alegerea) era între Real Madrid şi Paris Saint-Germain, în cele din urmă", a adăugat fotbalistul francez.

FC Liverpool şi Real Madrid se vor întâlni pe 28 mai, la Paris, în finala Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.