Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe, după meciul cu Bayern: nu avem de ce să ne fie rușine

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Starul francez Kylian Mbappe a marcat de două ori pentru PSG în victoria de miercuri împotriva lui Bayern München, campionii francezi răzbunându-se, momentan, după înfrângerea din finala de anul trecut. „Nu ar trebui să ne fie rușine de performanța noastră” a spus francezul după meci.


Echipa lui Pochetino a petrecut o mare parte din joc în propria jumătate de teren, forțată de către germani să joace tactica fragmentării jocului.

Totuși, în final, i-au adus lui Hansi Flick prima înfrângere în Liga Campionilor, din postura de antrenor al lui Bayern.

Mbappe, autorul unei duble, printre care și a golulului victoriei, a fost actorul principal al titlurilor din publicațiile de specialitate. El s-a grăbit însă să aducă mulțumiri colegilor săi, declarând după joc pentru RMC Sport: „Mai presus de toate, aceasta este o performanță superbă a echipei, iar eu am putut profita de munca tuturor colegilor.”

Întrebat despre performanța echipei sale și de faptul că Bayern a reușit 31 de șuturi în timpul jocului, în timp ce PSG a avut doar șase, Mbappe a declarat ușor sfidător: „Am suferit, dar am suferit ca echipă. Nu ar trebui să ne fie rușine de performanța noastră. Am făcut un joc solid și am știut să provocăm daune în momentele în care am fost puternici. Vom ataca și în manșa a doua cu aceeași determinare.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.