Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe, Infantino şi Drogba au fost invitaţi la Palatul Elysée, la un prânz de lucru: Preşedintele Liberiei, George Weah, a participat şi el

www.agerpres.ro
Didier Drogba

Jucătorul echipei PSG Kylian Mbappe, preşedintele FIFA, Gianni Infantino şi fostul fotbalist Didier Drogba au fost invitaţi, miercuri, la Palatul Elysée de preşedintele francez Emmanuel Macron, informează AFP. Macron îl primeşte pe noul preşedinte liberian George Weah, de asemenea fost fotbalist. Cu acest prilej, gazdele franceze vor organiza un prânz de lucru, la care au invitat şi personalităţi sportive. George Weah, premiat cu Balonul de Aur în 1995, care a câştigat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Liberia, la finalul lui 2017, efectuează timp de patru zile prima sa vizită oficială într-o ţară europeană, în calitate de şef al statului liberian.

Weah a jucat şapte ani în campionatul francez, la AS Monaco şi la PSG. Fiul său, Timothy, în vârstă de 17 ani, a evoluat, marţi, pentru PSG în meciul cu FC Barcelona, câştigat de catalani cu 1-0, în Youth League, însă preşedintele liberian nu a asistat la această partidă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.