Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe şi-a justificat decizia de a-şi prelungi contractul cu PSG: Îmi dă ocazia să-mi continui visele

indianexpress.com
kylian mbappe

Atacantul francez Kylian Mbappe şi-a justificat, duminică, într-o postare pe Twitter, decizia anunţată sâmbătă de a-şi prelungi contractul cu campioana Franţei la fotbal, Paris Saint-Germain, până în 2025, club la care are convingerea că va putea "să continue să crească", informează AFP, citat de Agerpres.

Superstarul francez a ţinut, totodată, să mulţumească preşedintelui echipei Real Madrid, Florentino Perez, care a încercat să-l recruteze: "Îmi pare rău pentru dezamăgirea Realului. Ea este pe măsura ezitărilor mele. Eu voi fi primul suporter în finala Ligii Campionilor (contra lui Liverpool, pe 28 mai), la Paris. Acasă".

Jucătorul va face declaraţii de presă luni, în cadrul unei conferinţe la Parc des Princes, unde va fi însoţit de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, căruia a ţinut să-i mulţumească în trecere "pentru încredere, înţelegere şi răbdare".

"Sunt foarte bucuros că pot continua să evoluez în Franţa, ţara care în care m-am născut, am crescut şi care îmi dă ocazia să-mi continui visele", se arată în mesajul său.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.