Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe și-a reiterat dorința de a participa la Jocurile Olimpice din 2020

Kylian Mbappe (21 de ani), atacantul formației Paris Saint-Germain, și-a reiterat dorința de a participa cu naționala Franței la Jocurile Olimpice din 2020, competiție care se va desfășura la Tokyo.

Mbappe, campion mondial cu Franța în 2018, spune că își dorește foarte mult să participe la Jocurile Olimpice, însă va fi nevoit să ceară permisiunea conducerii clubului Paris Saint-Germain pentru acest lucru, perioada competiției suprapunându-se cu cantonamentul din vară al campioanei Franței.

Citește și: PSD a decis în CEX: când au loc alegeri în filalele județene ale partidului

"Desigur, îmi doresc să particip la Jocurile Olimpice, dar dacă clubul meu nu îmi va permite, atunci nu voi merge. Voi vorbi curând cu Leonardo (n.r. - directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain) despre acest lucru. Didier Deschamps a fost categoric: nu voi putea participa la Jocurile Olimpice în detrimentul Campionatului European. L-am asigurat că vreau să particip și la EURO. Dacă nu voi reuși să merg la Jocurile Olimpice din 2020, atunci voi avea la dispoziție ediția din 2024, care va fi la Paris. Chiar îmi doresc să particip la Jocurile Olimpice, măcar o dată în carieră", a declarat Mbappe, pentru France Football.

Kylian Mbappe va face parte, cel mai probabil, din lotul naționalei Franței pentru Campionatul European din 2020, care se va disputa în perioada 12 iunie - 12 iulie. Jocurile Olimpice vor avea loc în perioada 24 iulie - 9 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.