Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe va face parte din lotul franței la Euro U21, crede Mirel Rădoi

mirel radoi

Selecţionerul României U21, Mirel Rădoi, a susţinut, în cadrul unei conferinţe de presă, că Franţa nu ar urma să se bazeze la EURO 2019 pe Kylian Mbappe, dar în locul său ar putea veni un fotbalist de la Bayern Munchen informează mediafax.

Din informaţiile selecţionerului României U21, Kinglsey Coman, (22 de ani), fotbalistul lui Bayern Munchen, ar urma să fie chemat la turneul final din Italia şi San Marino. Jucătorul de bandă este cotat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de: "Dacă ne-am referi la nume ca Mbappe, probabil că nu vor risca să aducă seniori la echipa de tineret. Din câte am aflat, doar Kingsley Coman ar putea veni. Nu cred că vine (n.r. - Mbappe la Euro 2019). Ca să răspund mai direct, probabil îi voi cere lui Florinel (n.r. - Coman) să se ducă la Franţa şi să-l luăm noi pe Mbappe", a declarat fostul jucător al FCSB, în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, Rădoi a recunoscut că Anglia e favorita grupei: "După 20 de ani ne vedem câştigând Campionatul European... Ştiţi cum e. Ar trebui ca prezenţele la turnee să fie o obişnuinţă înainte să ne gândim la asta. Anglia şi Franţa vor avea viaţă grea cu noi. Anglia e cea mai completă, ca echipă şi ca jucători", a adăugat selecţionerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.