Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kyrgios acuză lipsa de respect la adresa sa, după ce Barty a câştigat premiul Newcombe

eurosport.com
Nick Kyrgios

Tenismanul australian Nick Kyrgios a acuzat în reţelele de socializare lipsa de respect la adresa sa după ce compatrioata Ashleigh Barty a primit a cincea sa Medalie Newcombe, pentru cel mai bun jucător de tenis din Australia, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Barty, fost lider WTA, s-a retras din activitate în martie, la scurt timp după ce a câştigat turneul Australian Open, punând capăt unei perioade de 44 de ani în care ţara gazdă nu a avut un campion în primul turneu de Mare Şlem al anului.

Ashleigh Barty a primit Medalia Newcombe, în cadrul unei ceremonii desfăşurate luni.

Kyrgios, care a avut cel mai bun sezon al său şi a jucat finala la Wimbledon, a distribuit pe Instagram o comparaţie grafică a performanţelor din 2022 reuşite de el şi de Barty, cu comentariul: ''LOL. Niciun pic de respect. Nu-mi pasă ...''

Nick Kyrgios a mărturisit de mai multe ori că simte că nu este apreciat destul în ţara sa natală, în ciuda faptului că atrage mulţi oameni şi atenţia presei de fiecare dată când joacă.

El a declarat presei săptămâna trecută că a fost o decizie ''uşoară'' de a nu juca în campania recentă a Cupei Davis, însă a precizat că ar putea reveni în echipă dacă ţara l-ar ''aprecia'' un pic mai mult.

Barty s-a declarat onorată de primirea acestui premiu: ''E un mod grozav de a spune adio acestei aventuri incredibile care a fost. O călătorie de-o viaţă, în care mi-am urmărit visurile şi am explorat tot ce a fost posibil în lume''.

Ashleigh Barty a uimit întreaga lume când a anunţat în martie, la 26 de ani neîmpliniţi că pune capăt carierei sportive, în care a obţinut trei titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2019), Wimbledon (2021) şi Australian Open (2022), câştigând şi Turneul Campioanelor (2019).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.