Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-a omorât dintr-un singur pumn în față. Totul a pornit de la o fată iar medicii nu au mai putut face nimic

impact.ro
pumn, bataie

Un conflict spontan între doi tineri din Murfatlar, județul Constanța, s-a sfârșit tragic, după ce unul dintre ei, lovit cu pumnul în față de celălalt, a murit. Atacatorul a fost reținut și riscă ani mulți de închisoare.

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost atacat de un alt băiat mai mare, de 21 de ani. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, 12 noiembrie 2022, în orașul Murfatlar. Lovitura a fost atât de puternică, încât victima a murit în drum spre spital, relatează adevarul.

Din primele informații, tânărul de 21 de ani ieșise din club și stătea de vorbă cu prietena lui, când un băiat de 18 ani a împins-o, cel mai probabil din greșeală, spun martorii. Nu același lucru a înțeles și băiatul de 21 de ani, care s-a enervat foarte tare și l-a lovit pe tânărul de 18 ani atât de puternic, încât acesta s-a prăbușit pe asfalt.

Martorii au sunat la 112 și la fața locului a ajuns o ambulanță, s-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior a sosit și un echipaj SMURD.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, spune că, noaptea trecută, au fost solicitați prin 112 să intervină pentru un pacient căzut pe o stradă din localitatea Murfatlar.

Cadrele medicale l-au resuscitat pe tânăr, însă, din păcate, acesta nu a mai ajuns în viață la spital, decedând în ambulanță.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și riscă ani grei de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.