Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-a scos din pușcărie, după care i-a botezat fiica. Vanghelie s-a înrudit cu avocatul

vanghelie ene

Eveniment fericit în familia lui Marian Vanghelie. Fostul primar al Sectorului 5 și-a botezat fiica, Maria, care împlinește un an pe 3 septembrie. Naș de botez a fost chiar avocatul care l-a ajutat să iasă din arestul preventiv, Cristian Ene. Acesta este și avocatul lui Traian Băsescu, și reprezentantul PDL, apoi PNL la BEC.

Vezi și: Istoricul Lucian Boia îi dă dreptate ambasadorului SUA: Moldova nu este România/ VIDEO

Marian Vanghelie a amânat un an botezul fetiței lui, Maria, născută în luna septembrie a anului trecut, din cauza arestului la domiciliu care l-a împiedicat să se ocupe de eveniment. Joi a fost ziua cea mare, la biserica Elefterie din București, potrivit libertatea.ro.Invitații au fost mai degrabă colaboratori ai fostului primar, adică părinții și fratele nu au fost prezenți la botez. Doar fiul său, Alexandru, a venit la botez. A avut-o alături însă pe soacră și pe Serghei Mizil, unchiul iubitei lui.

Surpriza o constituie perechea de nași principală, constituită din avocatul Cristian Ene și soția lui. Avocatul este cel care l-a scăpat pe Vanghelie din închisoare, reținut anul trecut pentru acuzația de fapte de corupție la nivelul primăriei. Ene a avut-o clientă, de asemenea, și pe iubita lui, Oana Mizil. Petrecere de după botez a avut loc la un  un restaurant din Snagov.

Maria este un îngeraș de copil și sper ca Dumnezeu sa îi dea sănătate și fericire. Ceea ce le doresc tuturor copiilor”, a declarat avocatul Cristian Ene, pentru stiripesurse.ro.

Vezi și: Ponta: 'Dacă e nevoie de mine în PSD, o să rămân în PSD, dacă nu...'

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.