Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'L-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea, ne datorați 5 milioane'. Tatăl lui Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu face destăinuiri tulburătoare

captura video
tata sebastian olariu victima vlad pascu

Rudele şi prietenii celor doi studenţi ucişi cu maşina în staţiunea 2 Mai de Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan se vor strânge în această seară în Piaţa Victoriei, în semn de protest pentru modul în care se desfăşoară procesul.

Familiile celor doi tineri cer să se facă dreptate şi spun că justiţia pledează pentru apărarea celui vinovat. Între timp, tatăl lui Sebi a făcut declaraţii emoţionante.

„Era o doamnă la pompe funebre, mi-a spus: Dl. Olariu, sunt din 2 Mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident. Credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre. Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane", a povestit tatăl lui Sebastian Olariu în podcastul lui Mihai Morar.

Părintele studentului ucis de Vlad Pascu crede că multe lucrui și afirmații legate de procesul șoferului drogat se fac și se pun intenționat.

„Vreau ca cineva să poată să facă dreptate”

„A început procesul, doamna judecător ne-a făcut prezența și imediat după ce ne-a făcut prezența, ne-a întrebat dacă Andrei Sebastian Olariu este în sală. Toată lumea a rămas înmărmurită. A întrebat de băiatul meu dacă era în sală și îi voia buletinul. Ea îl voia pe domnul Sebastian Olariu să fie în sală.

M-am întors, mi-au dat lacrimile instant, cei de la presă mi-au spus să mă calmez. Cred că a fost făcută cu un scop, ca să facă o nefăcută în sală, așa, să se prelungească un pic procesul”, a dezvăluit tată îndurerat.

El a precizat că e normal ca un părinte să facă tot posibilul să-l scape pe copilul său, „dar pentru ceea ce a făcut, eu le doresc doar o zi, o zi să vină lângă noi, să simtă ceea ce simțim și noi. Vreau prin vocea oamenilor să se audă acolo unde trebuie și să putem, să poată cineva, să facă dreptate”.

Manifestație de protest sâmbătă în Piața Victoriei, condamnând modul în care este judecat dosarul accidentului de la 2 Mai

Zeci de persoane şi-au anunţat participarea la un protest programat sâmbătă, începând cu ora 19:00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Organizatorii sunt nemulţumiţi de modul în care justiţia procedează în ceea ce priveşte procesul în care autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, Vlad Pascu, este inculpat. „Justiţia nu este de partea noastră, ci pledează pentru apărarea vinovatului”, spun aceştia.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, iar la termenul din 14 martie a fost admisă solicitarea lui Vlad Pascu de judecare în procedură simplificată, prin care pedeapsa este redusă cu o treime.

Procesul lui Vlad Pascu ia o nouă turnură - un martor important și-a retras declarația. Tatăl unei victime: Tăcerea femeii a fost cumpărată cu bani

Tatăl Robertei, cea de-a doua victimă a lui Pascu, ucisă în teribilul accident spune că unul dintre martori și-a retras mărturia din dosar. Declarația era una extrem de importantă.

„Am înțeles că și fata de la care el și-a cumpărat ciocolată, până la urmă și-a retras declarația, pentru că avem bani. Că era vai de capul lui, că nu știe pe ce lume a trăit, și-a retras declarația acum, acum, de curând, doamnă. Păi uitați că se poate întâmplă.

Eu cum mă numesc Dragomir, colegul meu de suferință Valentin Olariu,(n.r. – tatăl lui Sebastian Olariu cealaltă victimă a lui Vlad Pascu) noi suntem oameni modești, deci nu dumnealor, ne scuzați, dar noi nu avem bani să cumpărăm mărturii false sau retragem declarații”, a declarat Ștefan Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.