Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-au ascultat pe Marcel Ciolacu? Protest spontan al angajaților de la ANAF

ANAF protest

Un protest spontan a izbucnit la ANAF. Angajații ANAF- Antifraudă au ieșit în fața instituției și protestează, cu aceleași motive precum colegii lor de la Ministerul de Finanțe.

Angajaţii din Finanţe continuă vineri protestele în întreaga ţară, pe fondul nemulţumirilor faţă de proiectul de ordonanţă vizând reducerea cheltuielilor, iar pentru 22 august anunţă întreruperea lucrului pentru o perioadă de două ore şi un protest în faţa Ministerului Finanţelor, potrivit Sindicatului Sed Lex.

Şedinţa Consiliului Naţional al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Finanţe a avut loc joi, Consiliul fiind convocat de urgenţă pe fondul informaţiilor referitoare la proiectul Ordonanţei de urgenţă privind reducerea cheltuielilor bugetare.

Potrivit organizaţiei sindicale, proiectul prevede plafonarea sporului de condiţii vătămătoare la 1.000 de lei, neacordarea indemnizaţiei de hrană şi a voucherelor de vacanţă pentru cei cu venitul brut peste 10.000 lei, anularea posturilor vacante, desfiinţarea biroului şi funcţiei de şef birou.

L-au ascultat pe Marcel Ciolacu?

Premierul Marcel Ciolacu a spus, joi seara, că și-ar fi dorit să-i vadă în stradă pe angajații ANAF protestând că în ultimii 32 de ani nu s-a realizat digitalizarea sistemului.

”Că tot vorbim despre ANAF, eu astăzi mi-aș fi dorit să văd protest la ANAF pentru că nu am reușit digitalizarea în ultimii 32 de ani.”, a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.