Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L'Equipe anunță adâncirea scandalului dintre PSG și Neymar: 'La revedere, Paris'

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Jurnaliștii francezi de la L'Equipe scriu că dincolo de elementul sportiv, accidentarea lui Neymar a scos la suprafață tensiunea dintre club și internaționalul brazilian. Jucătorul de 26 de ani poate sta până la trei luni în afara gazonului după operaţia pe care o va face la sfârșitul acestei săptămâni, în Brazilia.

Accidentarea lui Neymar, care îl va împiedica să fie pe teren în manșa retur din Liga Campionilor cu Real Madrid, a provocat o ruptură între jucător și clubul francez. L'Equipe notează că dincolo de consecințele sportive, dat fiind faptul că Neymar poate lipsi până la trei luni de zile de pe gazon, accidentarea sa a adâncit tensiunea cu oficialii clubului.

”La revedere, Paris”, au notat jurnaliștii de la L'Equipe, pe prima pagină a ediției de vineri, făcând trimitere la faptul că jucătorul revine în țara natală pentru operație, că ratează restul sezonului, dar și că se poate despărți de Paris Saint Germain. Tot pe prima pagină, jurnaliștii mai scriu că Neymar este deja cu gândul la Cupa Mondială din Rusia și că principalul său obiectiv este să câștige turneul final, anunță Digisport.ro.

În același timp, Le Parisien a scris despre tensiunile din sânul clubului pentru modul în care a fost gestionată toată "criza" accidentării. ”Unai Emery a oferit câteva explicații, în timp ce oamenii din jurul fotbalistului, în special tatăl său, ieșeau în față și declarau altceva”, au notat jurnaliștii de la Le Parisien.

Brazilia face parte din grupa E la CM din Rusia, alături de Elveţia, Costa Rica şi Serbia. Mondialul din acest an va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie după ce a fost cumpărat vara trecută de PSG, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Brazilianul are 28 de goluri în 30 de meciuri jucate, în toate competiţiile, pentru gruparea de pe Parc des Princes.

Neymar va fi operat sâmbătă de doctorul Rodrigo Lasmar. Medicul brazilian Lasmar va fi ajutat la intervenţia chirurgicală şi de un reprezentant al lui PSG, Gerard Sailant, omul care l-a operat pe Ronaldo înainte de Mondialul din 2002.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.