Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 28 de ani, Simona Halep se poate lăuda cu performanţe uriaşe în tenis: Sportiva dă sfaturi pentru ca cei mici să devină campioni la tenis

Digi24
Simona Halep

La 28 de ani, Simona Halep se poate lăuda cu performanţe uriaşe în tenis. Sportiva dă sfaturi pentru ca cei mici să devină campioni la tenis, anunță MEDIAFAX.

La 28 de ani, Simona Halep se poate lăuda cu performanţe uriaşe în tenis. A câştigat turneul de la Roland Garros şi este deţinătoarea trofeului la Wimbledon.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

În urmă cu exact un an, pe 13 iulie 2019, Halep o învingea pe Serena Williams în finala Openului englez în mai puţin de o oră.

Halep a reuşit cel mai mari performanţe din tenisul feminin pentru România şi speră să vadă copii care îi calcă pe urme.

Într-un interviu cu Raluca Olaru, Simona Halep le-a dat sfaturi părinţilor care vor să îşi vadă copiii campioni în tenis.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

„Nu există şi nu ar trebui să existe presiune asupra copiilor la 10-11 ani. Copiii trebuie să se ţină de program, din punctul meu de vedere. Eu cu seriozitatea. Am senzaţia că dacă faci totul ca la carte, deşi eu nu sunt o persoană care face totul ca la carte, dar să mergi la antrenament, să fii serios, să dai atenţia totală, să te dedici total acestui sport, mi se pare imposibil să nu ajungi nu ştiu dacă numărul 1 sau numărul 5, dar să ajungi jucător de tenis profesionist 100% reuşeşti”, a spus Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.