Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 42 de ani, Ionica Munteanu a revenit la Minaur Baia Mare

Ionica Munteanu

Portarul Ionica Munteanu este începând de joi componenta echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare, a anunțat gruparea din nordul țării.

Munteanu revine la Baia Mare după aproape 5 ani, ea fiind componentă a fostei echipe HCM Baia Mare, desfințată în 2016, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Video Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu se pregătește de război! ‘Îmi iau un cuțit frumos. Tot înainte, ca rușii!’ .

Sportiva în vârstă de 42 de ani era liberă de contract, după ce CS Crișul Chișineu Criș s-a retras luna trecută din Liga Florilor.

Ionica Munteanu s-a născut pe 7 ianuarie 1979, în București, și a evoluat pentru mai multe echipe în cariera sa, atât în țară cât și în străinătate: U Cluj-Napoca, Le Havre, Randers, HC Leipzig, Rulmentul Brașov, Mios Biganos, Oțelul Galați, U Jolidon Cluj, SCM Craiova, HCM Baia Mare (2015-2016), CSU Cluj-Napoca, Dacia Mioveni și Crișul Chișineu Criș.

A semnat cu Minaur un contract până la finele acestui sezon, în contextul în care, conform site-ului oficial al clubului, tânărul portar Cristina Ciaușescu ar fi decis să renunțe la activitatea sportivă după un an și jumătate de contract la CS Minaur.

„Jucătoarea de 20 de ani a anunțat conducerea clubului băimărean la începutul acestui an despre intențiile ei, iar săptămâna trecută contractul a fost reziliat de comun acord”, susțin cei de la Minaur.

Citește și: PSD pune tunurile pe PNL și USR: ‘Noi propunem un buget pentru dezvoltare, nu un buget pentru înghețare’

Surse neoficiale susțin însă că despărțirea de Ciaușescu s-ar fi făcut din cauză că aceasta nu ar fi respectat programul de recuperare după operația pe care a suferit-o și ar fi avut o viață extrasportivă neadecvată rigorilor vieții de sportiv profesionist.

Echipa feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare va juca duminică, 24 ianuarie, de la ora 15.00, al doilea meci din grupa C a EHF European League, în deplasare, cu echipa rusă Astrahanocka Astrahan.

Băimărencele au plecat joi dimineață la Budapesta, cu autocarul, urmând ca din capitala maghiară să meargă cu avionul până la Moscova, iar de acolo să zboare mai departe la Astrahan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.