Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Arad au început lucrările de reabilitare pe coridorul Nufărul-Cantemir

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Autoritățile orădene anunță că au început lucrările pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir. Este o operațiune de amploare la finalul căreia axa pe care există transport în comun, trafic de navetiști și acces către zonele de servicii și producții va fi complet modernizată, potrivit Mediafax.

Primăria Oradea anunță că miercuri au început lucrările pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir. La final artera va avea patru benzi, linie de tramvai, spaţiu verde cu un aliniament verde, pistă de biciclete, trotuar și locuri de parcare paralele cu bordura.

SURSE - Deciziile de la Vila Lac 3

„Lucrările au început azi cu decopertarea pavajului zonei pietonale aflate vizavi de sediul Direcției pentru Agricultură Bihor. Se lucrează pe tronsonul cuprins între str. Arieșului și str. Muntele Găina, urmând să fie efectuate săpăturile la cotă pentru realizarea pistei de biciclete și a trotuarului. Pentru că este un proiect de mare amploare, care va presupune și deranj în trafic, ne cerem scuze orădenilor pentru inconveniente care vor apărea în circulație. Suntem convinși că după finalizarea lucrărilor, orădenii și nu numai vor beneficia de un confort sporit în trafic, coridorul Nufărul - Cantemir având un rol important în transportul de călători, preluând prin relaţia transportului în comun, atât tramvai cât și autobuze, tot traficul de navetiști din Zona Metropolitană și nu numai, spre zonele de servicii, producție sau funcționale”, a anunțat primarul orașului Oradea, Florin Birta.

Lucrarea care este realizată cu fonduri europene, va fi gata peste 20 de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.