Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Braşov nu suntem într-un focar ca la Suceava, dă asigurări Nelu Tătaru

Facebook
nelu tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat luni, la Braşov, la începutul unei întâlniri cu autorităţile locale şi directorii de spitale din sistemul de stat şi privat, că judeţul Braşov nu este în situaţia Sucevei, "unde au existat nereguli între partea medicală, populaţie şi administraţia locală", potrivit Agerpres.

"La Suceava au fost o serie de nereguli între partea medicală, populaţie şi administraţia locală. (...) Când am spus partea medicală, m-am referit la management, corpul medical, DSP - care, la un moment s-a pierdut, nu a mai existat, s-au terminat anchetele epidemiologice în desfăşurare, la jumătate şi atunci transmiterea a fost comunitară, extinsă, agresivă. (...) Sunt realităţi în teren care, odată cu reaşezarea unor achiziţii de materiale sanitare de protecţie, izolarea la domiciliu, ar trebui ca aceste focare să fie limitate. Un focar mare este unul în care se pierde controlul. (...) Nu suntem nici la Braşov, Arad, Constanţa în astfel de focare", a declarat ministrul Sănătăţii.

Acesta a menţionat, totodată, că la Suceava, oraşul fiind în carantină, iar Spitalul Judeţean sub conducere militară, se încearcă "recâştigarea controlului", prin limitarea focarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.