Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Cluj, 13.500 de bilete de transport gratuite au fost emise celor care au făcut genuflexiuni

oameni autobuz cluj

Primarului orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că 13.500 de bilete gratuite pentru transportul public au fost emise pentru cei care au făcut câte 20 de genuflexiuni în cadrul primei stații smart de autobuz din România, inuagurată la sfârșitul lunii septembrie, la Cluj, anunță MEDIAFAX.

„270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse - acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban)”, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

Conform acestuia, au fost emise până acum 13.500 de bilete la stația amplasată pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Primarul anunță că proiectul va continua.

„Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului din mediul privat”, a anunțat edilul.

Stația, inaugurată la sfârșitul lunii septembrie, funcţionează foarte simplu. Cei care vor să obțină un bilet trebuie să facă în fața unui robot 20 de genuflexiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.