Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Constanța mai sunt doar patru locuri disponibile la terapie intensivă dintr-un total de 32

Facebook
medic doctor spital

În secţiile spitaliceşti de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) mai sunt disponibile doar patru paturi dintr-un total de 32, a informat, marţi, Prefectura Constanţa, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, secţiile ATI din spitalele constănţene, potrivit ultimei raportări efectuate luni seară, sunt aproape de capacitatea maximă, ca urmare a creşterii numărului infectărilor cu noul coronavirus, în total fiind ocupate 28 din cele 32 de paturi destinate reanimării pacienţilor.

De asemenea, din totalul celor 607 paturi alocate pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, în judeţul Constanţa, luni seară mai erau disponibile 144 de locuri, în cadrul a şase unităţi sanitare.

Citeste si: FOTO-VIDEO Rusia trimite armament greu și oficial aproape 2.000 de soldați în Nagorno-Karabakh: rolul Kremlinului în zonă

Conform Instituţiei Prefectului, incidenţa cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, pe municipiul reşedinţă, a fost stabilită, marţi, la 5,86 ?, iar pentru judeţul Constanţa incidenţa înregistrată la 14 zile este de 3,89 ?.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.