Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Hunedoara, pentru PNL și AUR, morții nu contează

Facebook
aur campanie

Campania electorală este prilejul perfect pentru a descoperi adevărata dimensiune a cinismului unora dintre politicienii români. În județul Hunedoara, unii dintre cei care participă la alegerile parlamentare din acest par rupți de realitate demonstrând că, pentru ei, propaganda este mai presus de orice sentiment de omenie.

LIBERALII VESELI. COLEGUL LOR, UCIS DE COVID19

Adrian Cordoș, primarul PNL al comunei Sarmizegetusa din județul Hunedoara, a decedat vineri, la Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” din Hunedoara, răpus de Covid-19. Edilul, în vârstă de 52 de ani, fusese transportat de urgență cu o ambulanță la spital unde însă, în ciuda eforturilor medicilor, a pierdut lupta cu acest virus.

Colegii săi de partid au defilat pe rețelele de socializare transmițând condoleanțe și, în loc să-și suspende măcar pentru o zi campania electorală, chiar a doua zi de la aflarea veștii, au zburdat prin orașul Hațeg împărțind promisiuni electorale, zâmbete și pliante frumos colorate. Totul se întâmpla în ziua în care familia primarului liberal, răvășită de decesul prematur al lui Adrian Cordoș, se pregătea de înmormântare. Și, totul se întâmpla la nici 20 de kilometri distanță de casa fostului lor coleg.

Mai mult, liberalii în frunte cu președinta filialei județene, Vetuța Stănescu (secretar de stat în ministerul condus de Ion Ștefan) care ocupă prima poziție pe lista PNL la Camera Deputaților, au postat fotografiile cu care s-au lăudat pe rețelele de socializare. Printre cei care au însoțit-o pe Stănescu se numără și Marcel Goia, consilier județean PNL, dar și Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

AUR FĂRĂ VALOARE

Credința creștină, una dintre valorile cu care se laudă Alianța pentru Unirea Românilor, se dovedește a fi doar o lozincă așezată pentru a da bine în rândul oamenilor cu frică de Dumnezeu. În realitate, unii dintre militanții acestei formațiuni politice nu numai că nu au nici cea mai mică urmă de credință sau frică de Dumnezeu, dar țin morțiș să o și arate.

Duminică, 15 noiembrie, la numai câteva ore de la tragedia care a îndoliat municipiul Piatra Neamț și întreaga Românie, în care au murit arși de vii mai mulți pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, conducerea AUR Hunedoara defila prin orașul Hațeg, cu megafoane de la care răsunau cântece folclorice, cu drapelul României (lucru interzis de legea electorală), împărțind pliante oamenilor, fără respectarea măsurilor sanitare (grupurile nu pot fi mai mari de 6 persoane).

Să nu fi aflat despre tragedie? Să nu le pese?

Mai sunt trei săptămâni până la alegerile parlamentare. Unele formațiuni politice au anunțat că suspendă deocamdată toate activitățile electorale în semn de respect față de tragedia de la Piatra Neamț. Ce alte fețe ale politicienilor orbiți de putere vom mai descoperi?...

La Hunedoara, pentru PNL și AUR, morții nu contează. Sunt in campanie electorală fără nici o jenă

Publicată de News Alert pe Duminică, 15 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.