Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La împlinirea vârstei de 85 de ani, Dalai Lama a lansat un album de mantre şi învăţături

dalai lama

Luni, 6 iulie, la împlinirea a 85 de ani, Dalai Lama a lansat un album de mantre şi învăţături, transmite agenția Reuters, potrivit romania-actualitati.

"Lumea interioară" începe cu "Una dintre rugăciunile mele preferate" şi continuă cu meditaţii şi gânduri ale liderului spiritual tibetan aflat în exil, acompaniate de muzică. Ideea albumului a fost a muzicienei Junelle Kunin, o studentă a lui Dalai Lama din Noua Zeelandă, care l-a contactat pe acesta în 2015 şi, spre surprinderea ei, el a acceptat.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

"Mă aşteptam să trebuiască să îl conving", a declarat ea pentru Reuters într-un interviu pentru care a răspuns de la reşedinţa ei din Auckland. "Momentul în care l-am înregistrat, Doamne, tremuram ca o frunză înainte să intru", a spus ea.

Kunin a făcut înregistrările iniţiale la reşedinţa lui Dalai Lama, în Dharamsala, în India. Întoarsă acasă, ea a lucrat cu soţul ei, Abraham, şi alţi muzicieni, pentru a produce muzica fiecărei piese.

"Este o onoare incredibilă. Este imens", a afirmat Abraham Kunin. Într-un material video de promovare a albumului, întrebat de ce a fost de acord să participe la proiect, Dalai Lama a răspuns: "Întregul scop al vieţii mele este să ofer cât de mult pot."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.